نویان شیمی ایستا - مواد اولیه شیمیایی
تماس با ما: 09129573799 - 02140881343
نویان شیمی ایستا - مواد اولیه شیمیایی
تماس با ما: 09129573799

لاکتات سدیم

لاکتات سدیم

لاکتات سدیم به صورت طبیعی مایع است و به شکل محصول پودری نیز وجود دارد. این ماده نوعی افزودنی غذایی بوده و به عنوان تنظیم کننده و نگهدارنده اسیدیته مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده از اسید لاکتیک تولید می‌شود و چون برای نخستین بار در شیر کشف شد، به اسم اسید لاکتیک نام‌گذاری شد. اسید لاکتیک در ماهیچه‌های حیوانات و انسان‌ها نیز پیدا می‌شود. این مطلب شامل اطلاعات کاربردی و مفید در مورد کاربرد، خواص و ویژگی‌های لاکتات سدیم و همچنین قیمت و خرید این محصول است. برای اینکه در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید با ما همراه باشید.

لاکتات سدیم

تولید لاکتات سدیم

لاکتات سدیم از تخمیر منبع قندی مانند چغندر یا ذرت و سپس با خنثی‌سازی اسید لاکتیک تولید می‌گردد. برای تولید سدیم لاکتات ممکن است از تاپیکو یا شکر هم استفاده گردد. در موارد نادر از اسید لاکتیک لبنی مانند لاکتوز و آب پنیر نیز برای تولید و تخمیر آن استفاده می‌شود.

این اسید لاکتیک که از نوع لبنی است و برای محصولات لبنی مثل پنیر و بستنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به اینکه لاکتات سدیمی که تولید می‌گردد حاوی پروتئین شیر خواهد بود، افرادی که حساسیت به شیر دارند، نباید آن را مصرف کنند.

کاربرد لاکتات سدیم

لاکتات سدیم افزودنی غذایی است که به عنوان تنظیم کننده اسیدیته، نگهدارنده و ماده حجم دهنده استفاده می‌شود. لاکتات سدیم در برخی محصولات شوینده مثل شامپوها و دیگر موارد مشابه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. چون ماده‌ای مرطوب کننده است که از رطوبت محافظت می‌کند.

در پزشکی لاکتات سدیم برای معالجه سمپاتومیمتیک‌های پرسور و همچنین معالجه آریتمی ناشی از مصرف بی‌رویه ضدالتهاب‌های کلاس I که موجب فشار خون می‌شوند، کاربرد دارد. برای پیشگیری و کنترل اسیدوز متابولیک متوسط یا خفیف نیز در بیماران به صورت تزریق وریدی تجویز می‌شود. پزشکان متخصص همواره بر بیمارانی که لاکتات سدیم دریافت می‌کنند، نظارت خواهند داشت. چون در برخی مواقع ممکن است عوارض جانبی به همراه داشته باشد.

استفاده از لاکتات سدیم برای پوست

لاکتات سدیم برای مراقبت از مواد آرایشی و پوست ماده‌ای همه کاره محسوب می‌شود. به صورت کلی این ماده به اندازه کافی ملایم و ایمن برای انواع پوست‌ها است. لاکتات سدیم به عنوان نرم کننده به رطوبت متصل شده و آب و رطوبت پوست را بیشتر می‌کند.

لاکتات سدیم عنصری بسیار مهم برای مراقبت از پیری و حفظ پوست هیدراته است. این ترکیب با جذب رطوبت پوست موجب آبرسانی و تسکین پوست می‌گردد و برای پوست‌های خشک بهترین مرطوب کننده محسوب می‌شود. لاکتات سدیم برای مرطوب کننده طبیعی (NMF ) و میکروبیوم پوست سالم ضروری است. رطوبت طبیعی پوست با افزایش سن کاهش می‌یابد، بنابراین برای حفظ خاصیت ارتجاعی، لطیف و صاف نگه داشتن و کاهش خطوط و چین و چروک پوست باید از مواد فعال کلیدی مثل لاکتات سدیم کمک گرفت.

لاکتات سدیم برای پوست

استفاده از لاکتات سدیم در صابون

لاکتات سدیم در تولید صابون‌های پرس سرد مورد استفاده قرار می‌گیرد. چون موجب سفت‌تر و سخت‌تر شدن آن می‌شود. این ویژگی سبب آسان‌تر باز شدن قالب صابون خواهد شد و خشک شدن آن در مدت زمان کمتری رخ می‌دهد.

همچنین در حمام این صابون‌ها برای مدت بیشتری ماندگاری خواهند داشت. در زمان تولید صابون فرآوری شده سرد، به آب شیرین خنک شده لاکتات سدیم اضافه می‌گردد. در این مرحله آزمایش آن بسیار حائز اهمیت است. چون اگر بیش از اندازه لاکتات سدیم مصرف شود، موجب شکستگی صابون خواهد شد.

کاربرد سرم لاکتات سدیم

کاربرد سرم لاکتات سدیم

سرم لاکتات سدیم برای درمان ریزش مو به عنوان ماده‌ای که دارای خاصیت متعادل کننده ph، مرطوب کنندگی و ضد میکروبی دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از این سرم موجب می‌شود که موهای خشک آبرسانی شود و پوست سر مرطوب بماند. در این شرایط موهای سالم‌تر و ضخیم‌تری رشد می‌کنند. یکی دیگر از مزایای این ترکیب هم‌افزایی با موادی است که موجب جلوگیری از ریزش مو و رشد مو می‌گردد.

ساختار شیمیایی لاکتات سدیم ساده بوده و موجب می‌شود که مولکول‌های آب را به راحتی به هم وصل کند. همانگونه که این ترکیب سبب جلوگیری از خشک شدن غذاها می‌شود، رطوبت را در پوست سر نیز حفظ خواهد کرد، که سبب می‌شود علائمی مثل خارش، خشکی پوست سر، پوسته پوسته شدن، شکستگی، شکنندگی و دو شاخه بودن موی سر کمتر ایجاد شوند.

کاربرد لاکتات سدیم در صنایع غذایی

در غذاها لاکتات سدیم به عنوان نگهدارنده مورد استفاده قرار می‌گیرد و از رشد قارچ‌ها و باکتری‌ها جلوگیری می‌کند. همچنین این ترکیب در بعضی از محصولات گوشتی برای افزایش طعم مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به اینکه لاکتات سدیم دارای سدیم است، برای رژیم‌هایی که سدیم ندارند لاکتات پتاسیم جایگزین مناسبی خواهد بود. لاکتات سدیم نوعی آنتی اکسیدان نیز محسوب می‌شود، بنابراین در غذاها از وقوع فساد جلوگیری خواهد کرد.

اثر ضد میکروبی لاکتات سدیم

لاکتات‌ها در اکثر مواقع با اشکال دیگر نمکی اسیدهای آلی استفاده می‌شوند و در کنترل میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا بیشترین قدرت را خواهند داشت. اثر اسیدهای عالی بر میکروب‌ها این گونه که در زیر آمده است مشخص می‌گردد:

  • با توجه به اندازه مقدار اسیدی که به دیواره سلولی باکتری نفوذ کرده و جدا نشده و سبب مختل شدن فیزیولوژی آن شده است، مشخص می‌گردد.
  • لاکتات‌ها در گوشت به عنوان عامل نگهدارنده از نظر استاندارد، در نظر گرفته می‌شود. برخی از تولید کنندگان برای ایجاد سیستم ضد میکروبی بسیار موثر از نمک‌های اسیدهای آلی استفاده می‌کنند.
  • پتاسیم لاکتات و سدیم امکان دارد به صورت ترکیبی یا منفرد در همه محصولات گوشتی مورد استفاده قرار گیرند. کاربرد آنها برای جلوگیری از باکتری‌های بیماری‌زا مانند لیستریا مونوسیتوژنز است.

کاربرد لاکتات سدیم

لاکتات سدیم در چه غذاهایی کاربرد دارد؟

در تهیه غذاها لاکتات سدیم کاربرد گسترده‌ای دارد. از جمله این غذاها می‌توان به مواردی مانند محصولات لبنی، گوشت‌های فرآوری شده، بعضی از غلات‌های صبحانه، چاشنی‌ها و محصولات برنج، دسرهای نشاسته‌ای، کنسروهای ماهی، سرکه، سبزیجات، سوپ و خردل اشاره کرد.

به این نکته توجه داشته باشید که وقتی به محصولات لبنی لاکتات سدیم افزوده می‌شود، لاکتوز داخل آن را تغییر نخواهد داد. لاکتات سدیمی که از طریق مصرف غذا جذب می‌شود، برای بزرگسالان عوارضی نخواهد داشت، اما مصرف آن برای کودکان و نوزادان توصیه نمی‌گردد.

لاکتات سدیم پودری

در اصل لاکتات سدیم به حالت مایع تولید می‌گردد. اما در بازار حالت پودری آن نیز وجود دارد. از لاکتات سدیم پودری در فرمولاسیون محصولات مراقبتی شخصی و لوازم آرایشی استفاده می‌کنند. این پودر دارای خواص مرطوب کنندگی و ضد میکروبی بسیار قوی است که برای لوازم بهداشتی و آرایشی بسیار حائز اهمیت و مفید می‌باشد.

به همین علت در فرمولاسیون صابون‌های نواری در راستای حفظ رطوبت و کاهش ترک خوردگی کاربرد دارد. پودر لاکتات سدیم مایل به زرد یا بی‌رنگ است و دارای طعم شوری ملایمی است. پودر لاکتات سدیم اثر نگهدارندگی ۲ تا ۵ برابری مواد غذایی نسبت به حالت مایع دارد. همچنین به علت راحت‌تر بودن ذخیره سازی، استفاده و حمل و نقل آن بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. طعم فراورده‌های گوشتی با طعم شور پودر لاکتات سدیم افزایش پیدا می‌کند، اما تاثیر نامطلوبی روی آنها ندارد.

عوارض مصرف لاکتات سدیم

مصرف لاکتات سدیم ممکن است در بدن برخی از افراد واکنش‌های خفیف یا شدیدی را ایجاد کند. از عوارض جانبی محتمل از مصرف لاکتات سدیم می‌توان به این موارد اشاره نمود:

  • خس خس سینه
  • درد قفسه سینه
  • نداشتن تمرکز
  • سفت شدن و گرفتگی عضلات
  • تورم گلو یا صورت
  • لرزش
  • افزایش فشار خون

در صورت مشاهده هر یک از این علائم در زمان مصرف لاکتات سدیم، باید در کمترین زمان ممکن به پزشک مراجعه شود.

بازار جهانی لاکتاک سدیم

بازار جهانی خرید و فروش این محصول در حال رشد بوده و عوامل گوناگونی در این رشد تأثیرگذار هستند. لاکتات سدیم در صنایع گوناگون کاربرد بسیار گسترده‌ای دارد. درآمد بالای فروش این محصول مربوط به کاربرد آن در محصولات مراقبت شخصی و لوازم آرایشی است. چون تقاضای محصولات مراقبت شخصی و لوازم آرایشی زیاد است.

به صورت کلی رشد این صنعت به علت بیشتر شدن آگاهی در مورد مراقبت و بهداشت فردی، افزایش استاندارد زندگی، شهرنشینی و افزایش درآمد است. صنعت نوشیدنی و غذا از دیگر کاربردهای برجسته این ترکیب است که سبب رشد بازار جهانی خرید و فروش لاکتاک سدیم شده است.

خرید لاکتات سدیم

خرید لاکتات سدیم

لاکتات سدیم در بازار با خلوص مختلف وجود دارد. اما محلول ۶۰ درصد آن رایج‌تر است. این ترکیب به صورت طبیعی از تخمیر شکر چغندر و ذرت تولید می‌شود. لاکتات سدیم کاربردهای گسترده‌ای دارد و استفاده از آن در مواد غذایی موجب افزایش ایمنی و عمر مفید آنها می‌شود. اگر قصد خرید لاکتات سدیم را دارید، باید به این نکته توجه نمایید که تمام شرکت‌های بازرگانی که در این زمینه فعالیت دارند از لحاظ کیفیت، سابقه و تجربه در یک سطح نیستند.

برای خرید لاکتات سدیم با کیفیت و قیمت مناسب با کارشناسان مجموعه نویان شیمی در ارتباط باشید. این مجموعه از مجموعه‌های با سابقه و برترین شرکت‌های فعال در زمینه فروش و خرید لاکتات سدیم و سایر مواد شیمیایی است. تیم کارشناسی این مجموعه در سریع‌ترین زمان ممکن به مشتریان گرامی خدمت رسانی خواهند کرد. شرکت نویان شیمی برای اطمینان خاطر مشتریان خود تمامی محصولات خود را از نظر قیمت و کیفیت تضمین می‌کند.

 

امتیاز دهید

سایر محصولات نویان شیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
منو
خانه
تماس با ما