نویان شیمی ایستا - مواد اولیه شیمیایی
تماس با ما: 09129573799 - 02140881343
نویان شیمی ایستا - مواد اولیه شیمیایی
تماس با ما: 09129573799
اسانس ضنعتی

اسانس صنعتی

امکان ارسال سریع: دارد

ارسال و بسته بندی به تمامی ایران فراهم است.

ارسال سریع به تمامی ایران

موجود در انبار تهران

بــهــترین قــــیمت و کـــــیفـیت

قیمت تضمینی در خریدهای عمده

مشاوره رایگان پیش از خرید

پشتیبانی تا تحویل کالا

امـــکان مرجــوع مـــحصول

مرجوع محصول در صورت عدم تطابق

اسانس صنعتی چیست؟

اسانس صنعتی هم‌زمان با گسترش و پیشرفت علم شیمی، دانش و تکنولوژی کشف شد و دانشمندان این توانایی را به دست آوردند تا از گیاهان و میوه‌ها اسانس استخراج کنند. اسانس‌ها درواقع همان روغن‌ها فرار هستند که مهم‌ترین ترکیبات موجود در گیاهان به حساب می‌آیند. از آنجایی که این اسانس‌ها فرار هستند، بنابراین برای تغییر رایحه و ماندگاری بیشتر به آن روغن معطر یا روغن استری اضافه می‌کنند.

اسانس‌ها باتوجه‌به نوع و کارایی آن‌ها به سه نوع اسانس خوراکی و اسانس صنعتی و اسانس شوینده تقسیم شده که هر یک از آن‌ها کاربردهای متفاوتی دارند. ازجمله کاربرد اسانس غیر خوراکی می‌توان به کاربرد اسانس در شمع سازی و ازجمله کاربرد نوع خوراکی آن می‌توان به اضافه کردن بو، رایحه و طعم به انواع میوه‌ها، مغزها، دانه‌های گیاهی، قهوه و… اشاره کرد.

فروش اسانس صنعتی باتوجه‌به کارایی اثربخشی زیاد آن‌ها در سال‌های اخیر گسترش بسیار چشمگیری داشته و شما می‌توانید انواع اسانس صنعتی را از سایت معتبری مانند نویان شیمی خریداری کنید که یکی از معتبرترین مراکز فروش مواد اولیه شیمیایی به‌حساب می‌آید.

تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری درباره این ماده در اختیار شما عزیزان بگذاریم.

اسانس صنعتی چیست؟

انواع اسانس صنعتی مواد شیمیایی به‌حساب می‌آیند؛ چرا که این اسانس‌ها مایع‌های غلیظ آب‌گریزی هستند که ترکیبات شیمیایی فرار از گیاهان را دارند، یعنی در دمای معمولی به‌آسانی تبخیر می‌شوند.

اسانس‌ها را اغلب با نام‌های مختلفی مانند روغن‌های فرار، روغن‌های اثیری، اترولئا یا به نام گیاهی که از آن استخراج می‌شوند، هم می‌شناسند.

دو گروه شیمیایی مجزا مواد تشکیل‌دهنده روغن‌های اسانسی را تشکیل می‌دهند که عبارت‌اند از ترپنوئیدها و فنیل پروپانوئیدها. قابل‌ذکر است که بدانید ترپنوئیدها بسیار متغیر بوده و می‌توانند اسکلت‌های کربنی مختلف و انواع مشتقات اکسیژن‌دار مانند الکل‌ها، استرها، آلدئیدها، کتون‌ها، اترها، پراکسیدها و فنل‌ها را به‌خوبی نشان دهند.

مواد گیاهی می‌توانند با یک حلال به نام هگزان ترکیب شده و مواد مختلفی مانند مواد معطر، موم‌ها و دیگر محصولات را حل کنند و سپس حلال مورد بازیابی قرار گرفته و اضافاتی به‌عنوان بتن به‌جای می‌ماند و بعد موم‌ها و دیگر مواد غیرضروری با الکل از بتن خارج شده و در آخر روغن به‌جای می‌ماند.

اسانس صنعتی

آشنایی با انواع اسانس صنعتی

از انواع اسانس صنعتی می‌توان به دو نوع اسانس پودری صنعتی و اسانس مایع صنعتی اشاره کرد. اما انواع اسانس صنعتی دامنه وسیع‌تری داشته که در ادامه تمام آن‌ها را برای شما شرح خواهیم داد:

اسانس لیمو صنعتی

اسانس لیمو صنعتی یا روغن لیمو از ترکیبات و محتویات مختلفی تشکیل شده که عبارت است از ترپن‌ها (در حدود 94 درصد لیمونن)، سسکوئیترپن‌ها، آلدئیدها (در حدود 3.4 یا 3.6 درصد سیترال و سیترونلال) و استرها (در حدود یک درصد استات جرانیل).

اسانس کندر صنعتی

اسنس کندر صنعتی از رزین درخت به دست می‌آید و به‌وسیله تقطیر با بخار حاصل می‌شود. کندر از دوران باستان مورداستفاده قرار می‌گرفت و بیشتر در خاورمیانه، آفریقای شمالی و هند رشد می‌کرد و یافت می‌شد. اسانس کندر صنعتی خواص مختلفی داشته و به جوان‌سازی، ضدالتهاب، ضدعفونی‌کننده، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش سرعت رشد تومور، سفت‌شدن پوست و تقویت بازسازی سلول‌ها شهرت دارد.

اسانس کاج صنعتی

اسانس کاج صنعتی یکی از انواع اسانس صنعتی به‌حساب می‌آید که از قسمت سوزنی کاج حاصل می‌شود.

اسانس پرتقال شیرین صنعتی

اسانس پرتقال شیرین صنعتی با استفاده از روشی به اسم پرس سرد از پوست پرتقال شیرین و فشردن پوسته آن استخراج شده که برای استخراج این روغن می‌توان گاهی از برگ و گل نارنج نیز استفاده کرد. ازجمله کاربرد این اسانس می‌توان به استفاده در ساخت شوینده‌ها و پاک‌کننده‌ها اشاره کرد، چرا که این اسانس خاصیت ضدباکتریایی دارد.

اسانس اکالیپتوس گلوبولوس صنعتی

این اسانس از برگ یا گیاه اکالیپتوس به‌دست‌آمده که به‌وسیله تقطیر با بخار آن را استخراج می‌کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اسانس اکالیپتوس یکی از بهترین و محبوب‌ترین اسانس‌های روغنی در جهان شناخته می‌شود. ازآنجایی‌که این گیاه خاصیت ضدویروس و ضدباکتری دارد، به همین خاطر از آن برای تولیدداروهای درمانی و محصولات تمیزکننده استفاده می‌شود.

از دیگر موارد استفاده این اسانس می‌توان به استفاده در سونا و اتاق بخار، پاک‌سازی ریه‌ها، کاربردهای آرایشی، فرمول‌های مراقبت شخصی، صابون‌ها، مواد ضد دافع حشرات، ساخت عطر و رایحه‌درمانی اشاره کرد.

اسانس رزماری صنعتی

رزماری در سراسر جهان کشت شده و یک گیاه اتوکوتن در دریای مدیترانه به‌حساب می‌آید که از روش تقطیر با بخار حاصل می‌شود. قابل‌ذکر است که بدانید این گیاه به‌صورت وحشی در نزدیکی دریا و در مناطق خشک و سنگلاخی روییده و خاصیت ضدباکتری، آنتی‌اکسیدان و ضدقارچی قدرتمندی دارد.

اسانس دارچین صنعتی

پوست دارچین کیفیت قیر پارئیل و محتوای درمانی بسیار زیادی داشته و روغن پوست دارچین به‌شدت ضدویروس بوده و بسیار نادر و گران‌بها است.

از دیگر انواع اسانس صنعتی می‌توان اسانس پرتقال ترش صنعتی، اسانس گریپ‌فروت صنعتی، اسانس صنوبر صنعتی، اسانس درخت عرعر صنعتی، اسانس درخت چای صنعتی، اسانس اسطوخودوس صنعتی و اسانس کلاری مریم‌گلی صنعتی را نام برد.

خرید اسانس صنعتی

کاربرد اسانس صنعتی

همان‌طور که گفتیم کاربرد اسانس صنعتی دامنه گسترده‌ای دارد که قصد داریم در این بخش آن‌ها را برای شما شرح دهیم:

  • استفاده در صنایع شیمیایی مانند حلال‌ها، معرف‌ها و ضد کف‌ها
  • استفاده در صنایع رنگ
  • استفاده در صنعت لاستیک‌سازی
  • کاربرد اسانس در شمع‌سازی
  • کاربرد در تولید جوهر
  • استفاده جهت رایحه‌درمانی
  • استفاده در صنعت داروسازی
  • استفاده در صنعت عطروطعم
  • کاربرد در کشاورزی و صنعت سهام زنده
  • استفاده در مصارف خانگی و تولید محصولات تمیزکننده خانگی
  • استفاده در صنعت نفت
  • کاربرد اسانس در صنعت چرم
  • استفاده جهت استخراج کربن‌دی‌اکسید از مواد معطر گیاهان

کاربرد اسانس در صنعت چرم

از اسانس‌های روغنی صنعتی برای چرم‌های مختلف استفاده می‌شود. در صنعت برنزه‌سازی چرم از روغن‌های اسانسی انتخاب شده تجاری به‌عنوان پیشگیری استفاده می‌شود. طبق تحقیقات انجام شده این موضوع ثابت شده که چرم‌های تهیه شده با تیوسیانومتیلتیو یا بنزوتیازول بعد از گذشت 24 هفته محافظت ضعیف‌تری نسبت به نمونه‌های تهیه شده با اسانس‌های روغنی دارند.

کاربرد اسانس در شمع‌سازی

برای حفظ بهترین حالت اسانس‌های روغنی باید آن‌ها را در مکان‌های تاریک و خنک نگهداری کنند. قابل‌ذکر است که بدانید نقطه ذوب موم سویا درست برعکس ریختن در شمع موم داغ، 140 درجه بوده و تمامی اسانس‌های روغنی به‌خصوص اسانس پرتقال شیرین برای استفاده در صنعت شمع‌سازی مناسب هستند.

فرق اسانس با عصاره در چیست؟

اسانس با عصاره متفاوت بوده و ازجمله تفاوت‌های آن‌ها می‌توان به غلطت بیشتر اسانس نسبت به عصاره و استخراج اسانس‌های روغنی از مغز یا دانه گیاه اشاره کرد.

شرایط نگهداری اسانس صنعتی

انواع اسانس صنعتی را می‌توان از قسمت‌های مختلف گیاهان مانند برگ، گل، میوه، دانه و همچنین ریشة آن‌ها تهیه کرد. اسانس‌ها در ابتدای تولید بی‌رنگ بوده و به‌مرورزمان بر اثر اکسیداسیون کم‌کم تغییر رنگ داده و تیره می‌شوند، اما برای جلوگیری از این تغییر رنگ باید آن‌ها را در ظرف‌های شیشه‌ای دربسته و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.

جمع‌بندی

همان‌طور که گفتیم اسانس صنعتی مایع غلیظ و آب‌گریزی است که از قسمت‌های مختلف گیاهان با استفاده از روش تقطیر با بخار به دست می‌آیند. اسانس‌ها را با نام‌های دیگری مانند روغن‌های فرار، روغن‌های اثیری، اترولئا یا به نام گیاهی که از آن تولید می‌شوند، می‌شناسند.

کاربرد اسانس صنعتی بسیار متنوع و گسترده بوده که در این مقاله به طور کامل به‌تمامی آن‌ها و همچنین انواع اسانس صنعتی اشاره کردیم.

اگر قصد خرید اسانس صنعتی را دارید، ما به شما منبعی معتبر برای فروش اسانس صنعتی به نام نویان شیمی را معرفی می‌کنیم که می‌توانید انواع اسانس صنعتی و دیگر مواد شیمیایی را با بهترین کیفیت و قیمت از آن خریداری کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
منو
خانه
تماس با ما