نویان شیمی ایستا - مواد اولیه شیمیایی
تماس با ما: 09129573799 - 02140881343
نویان شیمی ایستا - مواد اولیه شیمیایی
تماس با ما: 09129573799
اسانس خوراکی

اسانس خوراکی

امکان ارسال سریع: دارد

ارسال و بسته بندی به تمامی ایران فراهم است.

ارسال سریع به تمامی ایران

موجود در انبار تهران

بــهــترین قــــیمت و کـــــیفـیت

قیمت تضمینی در خریدهای عمده

مشاوره رایگان پیش از خرید

پشتیبانی تا تحویل کالا

امـــکان مرجــوع مـــحصول

مرجوع محصول در صورت عدم تطابق

اسانس خوراکی چیست؟

اسانس‌ خوراکی نوعی مواد افزودنی هستند که از گیاهان، گل‌ها و خشکبار تولید می‌شوند و جز پرمصرف‌ترین مواد افزودنی جهت استفاده مواد غذایی و خوراکی هستند.

امروزه فروش اسانس خوراکی در طعم و مزه‌های متفاوت در حال افزایش است که در تهیه پیراشکی، ژله، پاستیل و شکلات‌ها از آن استفاده می‌کنند.

اسانس‌های خوراکی در محصولات بیانگر طعم گیاهانی هستند که از آن تولید شده‌اند و امروزه طرز استفاده از اسانس‌ با گذشته متفاوت بوده و در صنایع مختلف از آن استفاده می‌کنند.

اسانس‌ ها با طعم‌های متفاوت لیمو، آلبالو، پرتقال، سیب و نمونه‌های دیگر مانند قهوه، کارامل، زعفران تهیه می‌شوند که جز طعم‌های پر طرف‌دار هستند.

اسانس‌های خوراکی از پرمصرف‌ترین مواد در تهیه محصولات هستند که عطروطعم دلپذیری به محصول منتقل می‌کنند. این اسانس‌ها در هوای آزاد تبخیر می‌شوند و جهت جلوگیری از این موضوع روغن استری به آن اضافه می‌کنند تا مانع تبخیرشدن این محصول شوند.

انواع اسانس خوراکی

اسانس‌های خوراکی با طعم‌های متفاوتی در صنایع غذایی مورد مصرف قرار می‌گیرد. این اسانس‌ها در سه نوع متفاوت تولید می‌شوند و مورد مصرف قرار می‌گیرند که در ادامه برای شما شرح می‌دهیم:

  • نوع اول محلول در آب که در صنایع غذایی به‌خصوص نوشیدنی‌ها و تهیه شیرینی مورداستفاده قرار می‌گیرد که جز پرکاربردترین نوع اسانس‌ها است.
  • نوع دوم محلول در روغن از پرمصرف‌ترین کاربرد اسانس‌های روغنی می‌توان در تهیه خمیردندان و لوازم‌آرایشی اشاره کرد.
  • مصرف انواع اسانس خوراکی با توجه‌ به استفاده‌ای که در محصولات دارند با یکدیگر متفاوت هستند و به‌صورت پودر، مایع، و روغن مورداستفاده قرار می‌گیرند.

لازم است بدانید فروش اسانس خوراکی که یک نوع طعم‌دهنده است و جهت عطر بهتر محصولات غذایی استفاده می‌شود و در طعم و عطرهای متفاوتی موجود است افزایش پیدا کرده است که در موارد زیر به برخی از این طعم‌ها اشاره کرده‌ایم:

اسانس میوه‌ای

سیب، نعنا، پرتقال، لیمو، آلبالو، گیلاس، انبه که در تهیه شیرینی، کیک و کلوچه، ژله و دسرها استفاده می‌شوند.

اسانس‌های دودی

قهوه، وانیل، کارامل، بلوبری، هندوانه که کاربرد زیادی در تهیه تنباکو و توتون دارند.

اسانس گل‌ و گیاه

گل یاس، گل‌سفید، اکالیپتوس، گل بابونه، ماگنولیا، نعنا فلفلی

اسانس‌های پرطرف‌دار

عسل، زعفران، رز، گل محمدی، اسطوخودوس که در تهیه دمنوش، چای و نوشیدنی‌های متفاوت کاربرد دارند.

اسانس خوراکی

اسانس خوراکی

تاریخچه اسانس

اسانس‌ها، توسط گیاهان تولید می‌شوند که هر کدام از آنها رایحه خاصی دارند. در زمان گذشته جهت بهبود سلامتی،  طعم و عطر بهتر غذا و نوشیدنی‌ها کاربرد داشته است. 4500 سال پیش از میلاد اسانس‌ها به‌عنوان مصارف غذایی و بهداشتی مورد مصرف قرار می‌گرفتند.

درگذشته مصریان باستان از اسانس‌ها در مراسم مذهبی، دینی و مومیایی کردن پادشاهان استفاده می‌کردند.

در چین مصرف گیاهان دارویی و مواد طبیعی قدمت بسیار زیادی داشته است و از مواد روغنی برای مراسم‌های سنتی خود استفاده می‌کردند.

اسانس‌ها در یونان و روم جهت معطر شدن بدن و تسکین جای درد کاربرد داشتند و در ایران جهت بهبود بیماری‌های معده و موارد دیگری استفاده می‌شدند.

کاربرد اسانس خوراکی

این روزها به‌سختی می‌توان محصولی را تهیه کرد که اسانس نداشته باشد. فروش اسانس خوراکی نه‌تنها در شیرینی‌سازی بلکه در تمامی صنایع در حال افزایش است.

اسانس خوراکی از پرمصرف‌ترین مواد ابتدایی شیرینی‌سازی است که معمولاً نوع پودری آن مورداستفاده بیشتری قرار می‌گیرد.

برای ثابت نگه‌داشتن کیفیت شیرینی لازم است مقدار و اندازه اسانس را کنترل کنیم تا کیفیت پایینی نداشته باشد. از اسانس مایع در تهیه آدامس استفاده می‌شود و لازم است توجه داشت که غلظت آن را افزایش بدهیم تا در کشسانی محصول اثر نگذارد.

از کاربرد اسانس خوراکی می‌توان به تولید شکلات‌های متفاوت اشاره کرد که لازم است به حالت رقیق شده با اسپری‌کردن روی شکلات اضافه شود.

طرز استفاده اسانس خوراکی در شیرینی

اسانس خوراکی به چه صورت مصرف می‌شود؟ نوعی طعم‌دهنده گیاهی که طعم‌های مختلفی دارد. مصرف این اسانس‌ها در شیرینی‌پزی به انتخاب شما است و می‌توانید از طعم‌های متفاوت در شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده کنید.

استفاده‌کردن از آن راحت است و طعم شیرینی و کیک را دلپذیر می‌کند. مصرف اسانس خوراکی در کیک کار معمولی و راحتی است و لازم نیست نگران غیرطبیعی بودن آن باشید.

لازم است بدانید حتی شیرینی‌پزهای حرفه‌ای هم از اسانس‌های خوراکی استفاده می‌کنند. آسیبی به بدن وارد نمی‌کند و دارای تاییده بهداشت بوده و با خیال راحت می‌توانید استفاده کنید.

اسانس خوراکی نارنگی

اسانس خوراکی و غیرخوراکی

در بین اسانس‌ها دو نوع خوراکی و غیرخوراکی موجود است که در تهیه، فرمولاسیون و کاربرد آن با یکدیگر متفاوت هستند. اسانس‌های غیرخوراکی مانند اسانس صنعتی و  اسانس شوینده در غذا کاربرد خاصی ندارند؛ اما در تولید عطر، شوینده، الکل و شمع استفاده می‌شوند.

اسانس‌های خوراکی در بین انواع اسانس‌ها از کیفیت و اهمیت بالایی برخوردار هستند؛ زیرا در کیفیت نهایی تأثیر می‌گذارند و عطروطعم بهتری به مواد غذایی می‌دهند. در انواع مواد غذایی مانند شیرینی، نوشیدنی، ژله و دسرها، بیسکویت ونان ها کاربرد بسیاری دارند و علاوه بر اصلاح طعم و مزه مواد عطر دلنشینی به محصولات می‌دهند.

خواص اسانس خوراکی

از خواص اسانس خوراکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

برخی از اسانس‌ها برای سلامتی مفید هستند و بر اساس نوعی که دارند خواص متفاوتی را شامل می‌شوند.

اسانس‌ها خاصیت ضدعفونی‌کننده، ضدتشنج، کاهش التهاب، ضد تورم، جلوگیری از گسترش میکروب و ضدباکتری دارند. همچنین مسکن دندان و داروی تسکین‌دهنده بیماری‌های گوارشی هستند.

انواع اسانس خوراکی مانند زردچوبه، کندر و پرتقال خاصیت زیادی دارند و ضدالتهاب هستند؛ همچنین تسکین‌دهنده تورم و بیماری‌های مربوط به آن هستند.

اسانس خوراکی زنجبیل به کاهش التهاب کمک می‌کند، همچنین تسکین‌دهنده اعصاب است و بسیاری از بیماری‌های عفونی را درمان می‌کند.

اسانس‌های گریپ‌فروت، لیمو و دارچین برای سوخت‌وساز بدن مفید است و به هضم بهتر غذا و کاهش وزن کمک می‌کند.

 

اسانس خوراکی نه‌تنها در بین محصولات غذایی موجود، تنوع ایجاد می‌کند؛ بلکه اگر ماده غذایی طعم ناخوشایندی داشته باشد آن را اصلاح می‌کند.

مضرات اسانس خوراکی

اسانس خوراکی چیست و چه خطراتی دارد؟ نوعی طعم‌دهنده که در انواع و اقسام محصولات غذایی عرضه می‌شود و قابلیت‌های مختلفی دارد. این اسانس‌ها مضرات قابل‌توجهی دارند و استفاده بیش از حد از این محصولات موجب آلرژی یا حساسیت در بعضی افراد می‌شود.

لازم است اسانس‌های روغنی در بسته‌بندی پلاستیکی قرار نگیرند و همچنین برای افراد باردار و کودکان خردسال توصیه می‌کنیم مصرف نکنند.

استفاده بیش از حد از اسانس خوراکی ممکن است مشکل گوارشی و سردرد به وجود بیاورد؛ اما به معنی استفاده‌نکردن از این محصول نیست. مصرف مناسب و اصولی اسانس خوراکی هیچ‌گونه خطری به همراه ندارد.

فروش اسانس خوراکی

اسانس خوراکی نوعی مواد افزودنی که در انواع غذاها و محصولات خوراکی کاربرد دارد؛ همچنین دارای استاندارد بین‌المللی بوده است.

با اضافه‌کردن چند قطره از اسانس‌ها، محصولات عطروطعم بهتری می‌گیرند و در تهیه شیرینی طعم‌های مختلفی می‌توانید استفاده کنید که برای افراد با سلایق متفاوت، مناسب است.

اسانس خوراکی مورد تأیید وزارت بهداشت و دارای نشان استاندارد است لازم است هنگام خرید حتماً به خوراکی و غیرخوراکی بودن محصول توجه داشته باشیم تا اشتباه خریداری نکنیم.

روش استفاده از اسانس خوراکی بر روی بسته‌بندی درج شده و حتماً مطالعه شود.

امروزه فروش اسانس خوراکی به علت کاربرد بسیار زیادی که پیدا کرده است در حال افزایش است و باید توجه داشته باشید که از فروشگاهی مطمئن خریداری کنید.

جهت خرید این محصول در بهترین و بالاترین کیفیت کافی است به سایت نویان شیمی مراجعه کرده تا با مناسب‌ترین قیمت این محصول را دریافت کنید.

فروش انواع اسانس های خوراکی با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت

اسانس هل، عسل، شکلات، گلاب، نعناء، بادام تلخ، بادام شیرین

اسانس میوه ای شامل:هلو، آلبالو، موز، سیب، لیمو، توت فرنگی، آناناس، نارگیل، طالبی، خیار، انبه ، انار و….

مرکبات: پرتقال ، لیمو

طعم های شیرین : وانیل، شکلات، کارامل، شیری، کره

گروه نعناء ،نعناء کوهی، نعناء فلفلی، پونه

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
منو
خانه
تماس با ما